Klassisk massasje

Massasje er en av verdens eldste behandlingsteknikker som er dokumentert. Helst siden år 2598 f.Kr. ble massasjeteknikker nevnt i Nei Ching, – verdens eldste medisinske verk.

Det finnes mange former for massasje, men den som er mest utbredt og anerkjent med tanke på resultater og bevkemhet kalles Klassisk svensk massasje.

Massasje som behandling er relativt ufarlig. Selve behandlingen går ut på å bearbeide mykdelene i kroppen, først og fremst muskulaturen.

Hvordan kan man så finne ut om massasje passer for akkurat deg? Dersom du lider av spent muskulatur i sammenheng med jobbsituasjon og/ eller stress. Dersom du har generelt spent muskulatur uten noen alvorlige tilstander. Dersom du har fått en akutt strekkskade som er leget, eller en fullstendig muskelavrivning som er leget. Dersom du er støl, lider av fibromyalgi eller artrose. Dersom du lider av muskelknuter eller triggerpunkter, generell smertelindring, som avslappning eller som oppmykning før andre behandlingsmetoder. Passer også godt for utøvere av idrett i forkant av konkurranser og trening.

Vanligste behandlinger som omfatter hele eller deler av kroppen avhengig av behov, tar mellom 30 og 60 minutter.

Timesatser for behandling per 2017 er: 30 min = 650,- kr og 60 min =1050,- kr